Laat één van onze chefs voor je koken!
Een gezonde maaltijd in een fluitje van een cent

Wie kookt er vandaag? Is een vraag die bij ons thuis vaak gesteld wordt.

Vaak heb je te weinig tijd hebt om een gezonde en gevarieerde hap op tafel te zetten. En denk eens aan al de afwas die daar nog bij komt kijken. Heb je daar eigenlijk nog wel tijd voor in je drukke leven? Om jou te ontzorgen hebben wij een maaltijden service in het leven geroepen voor de dagen dat het even niet lukt.

Waarom zou je voor onze maaltijden kiezen?

Ten eerste natuurlijk omdat ze zo lekker smaken. Daarnaast worden onze maaltijden s'ochtends bereidt door één van onze chefs met groenten die we binnenshuis snijden hierdoor kunnen we garanderen dat de maaltijden altijd dagvers geleverd worden. Tevens worden ze op een bezorg datum geleverd die aan jouw behoeften voldoet. 

Wat houdt onze maaltijden service in?

Elke vrijdag wordt het weekmenu bekend voor de week erop. Dit wordt momenteel nog gedeeld via een Whatsapp groep. Staat er iets tussen wat je aanspreekt? Dan kan deze maaltijd een dag van te voren worden besteld. De volgende dag zal je bestelling klaar staan, en kun je deze afhalen tussen 10 en 11 uur. Past het rond deze tijd niet om de maaltijd af te halen? Dan brengen we het eten met alle liefde bij je thuis. Hier hangt dan wel een meerprijs van €2,- aan vast. (Bezorging alleen mogelijk binnen Leeuwarden)

We hanteren een vaste prijs van €7,- per maaltijd. Met uitzonderingen daargelaten. Dit kan afgerekend worden bij het afhalen/bezorgen. 

Locatie: Kruisstraat 31 Leeuwarden.

Zoals eerder aangegeven zijn de maaltijden alleen nog maar telefonisch te bestellen. We werken hard aan de website zodat dit straks ook via de webshop te doen  is. 

Benieuwd geworden of vragen over het weekmenu?  Stuur gerust een appje of bel even naar 0615396946.