Groenteproductie voor het bedrijfsleven.

Dagelijks voorzien wij vele bedrijven van vers (gesneden) groente en fruit. Wij bieden een ruim assortiment van vers producten die aansluiten op jullie wensen. Deze wensen verschillen natuurlijk per branche, maar we denken graag met iedereen mee!

Vroeg in de ochtend staan onze medewerkers met passie voor jullie klaar om de groente en fruit te snijden. Hierdoor kunnen we altijd een dagvers product leveren. Dit betekent dat elke kok die bij ons groenten en fruit koopt, verzekerd is van topproducten om de mooiste gerechten mee te maken. Tevens kijken we kritisch naar onze inkoop. We kopen ons groente en fruit in bij partners met de hoogste kwaliteitsnormen.

Fruit
Wij leveren een compleet assortiment aan fruit. Ons assortiment omvat zowel Nederlands fruit zoals appels en peren als geïmporteerd fruit zoals druiven, citrusvruchten, meloenen en steenfruit.
Groenten
Verswinkel v/d Meulen biedt een compleet assortiment groenten. Of het nu gaat om een ​​exotische groente uit Frankrijk, Peru of Vietnam. Of dat we dicht bij huis moeten blijven voor de wat bekendere Hollandse groenten. We weten het te vinden!
Champignons en paddestoelen
Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om een ​​volledig assortiment champignons te leveren waarmee wij kunnen voldoen aan de individuele behoeften van elke klant.
Kruiden
Met ons volledige kruidenassortiment uit Nederland, Israël en Spanje kunnen wij onze partners jaarrond voorzien van verse kruiden in diverse verpakkingen.
Tomaten
Verswinkel v/d Meulen biedt een uitstekende selectie speciale tomaten van eigen bodem in Nederland maar ook uit België en Italië. Door de fijne samenwerking met onze leveranciers lopen we altijd voor op de nieuwste rassen.
Exoten
Verswinkel v/d Meulen levert allerlei exoten zoals mango's, avocado's en ananassen maar ook exoten zoals carambola's, cherimoya, passievruchten, asperges, vijgen en lychees.
Cressen
Wij leveren cressen aan hotels, restaurants, en andere bedrijfskeukens. Deze kunnen zowel aan koude als aan warme gerechten worden toegevoegd. Daardoor zijn cressen natuurlijk onmisbaar in ons assortiment.
Sla soorten
Wij bieden vele sla soorten aan zoals bijvoorbeeld; rucola, mesclun, veldsla, baby spinazie, tatsoi en red chard.
Uien
De lekkerste uien komen toch van eigen bodem. Niet alleen is het Nederlandse klimaat ideaal voor de ui, ook zorgt de mineraalrijke zeeklei in de nederlandse bodem voor een product van topkwaliteit met optimale smaak. Daarom zijn er bij ons het hele jaarrond uien van Hollandse bodem verkrijgbaar.