Iedere dag vers fruit op het werk zonder dat je er als werkgever omkijken naar hebt?

Wij ontzorgen dagelijks vele bedrijven door medewerkers blij te maken met een lekkere en gezonde snack.  

Voordelen van vers fruit op de werkvloer:

- De werknemers zullen dit zien als teken van waardering. 

- Verbetering van je bedrijfsimago, namelijk dat van een gezond bedrijf.

- Minder verloop/verzuim onder het personeel. Voldoende inname van vitaminen (door onder andere via werkfruit) verhoog je de weerstand bij medewerkers, wat op den duur leidt tot minder ziekteverzuim.

- Betere werksfeer en meer productiviteit. Een goed uitgebalanceerde bloedsuikerspiegel kan leiden tot een hogere productiviteit van medewerkers. Uit recent onderzoek van Universiteit Twente en internationaal huisvestings- en vastgoedadviseur CBRE blijkt dat werknemers gemiddeld 10 procent beter functioneren en presteren in een gezonde en inspirerende werkomgeving.

- Werkfruit draagt bij aan meer bewustzijn van medewerkers over (de voordelen van) een gezonde levensstijl. Het eerder genoemde onderzoek van Universiteit Twente en CBRE toonde ook dat werknemers over het algemeen gezonde gewoonten als het eten van meer groente en fruit op kantoor (in plaats van koekjes of andere ongezonde snacks) meenemen naar huis.

- Fruit op het werk is fiscaal onbelast. Werkfruit is fiscaal aantrekkelijk, omdat het onder de nihilwaardering valt. Dit houdt in dat het geen invloed heeft op de 1,2 procent vrije ruimte van de totale fiscale loonsom van een bedrijf. Dus 'te duur' kan geen reden zijn om de vele voordelen van werkfruit aan je voorbij te laten gaan!

Benieuwd geworden? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.